KESTÄVIÄ KANKAITA, HUOLELLA OMMELTUJA SAUMOJA

Lastenvaatteita sinulle, joka etsit vastuullisesti valmistettuja, laadukkaita, värikkäitä sekä yksilöllisiä vaatteita ja arvostat suomalaista käsityötä ja vaateteollisuutta.

Käytämme lasten vaatteissa ÖKÖ-TEX -sertifioitua kangasta eli sen kemikaalikuorman on puolueeton taho testannut ja todennut turvalliseksi.

Kun ostat meiltä tiedät saavasi laadukkaita ja turvallisia tuotteita.

Täältä löydät Suomessa tehtyjä uniikkeja lastenvaatteita. Kankaat ja kuosit ovat värikkäitä, iloisia ja pikkuisen erilaisia. Kankaiksi valikoituu kuosit ja värit, joista lapset itse pitävät. Materiaalit tulevat Euroopasta.

SataSauman mallit ja kuosit ovat ajattomia ja niitä voidaan käyttää kauan.

Kun löydämme kivan kankaan, tilaamme sitä maltillisen määrän ja teemme tästä vain muutaman kappaleen kutakin kokoa. Näin saamme pidettyä mallistomme uniikkina ja vaihtelua nopeammin kuoseihin. Asiakkaan kannalta tämä tarkoittaa sitä, että ihan heti ei tule vastaan samanlaista vaatetta päiväkodissa tai koulussa. Toki huono puoli voi olla se, että juuri se haluamasi koko on loppu. Tämä vuoksi kannattaakin toimia nopeasti, jos ihastuu johonkin malliin ja kuosiin. Ensi viikolla sitä ei välttämättä enää ole.

Ja aina kannattaa piipahtaa myymälässämme, siellä on usein esillä hajakokoja joita et välttämättä löydä verkkokaupasta!

Kestävät ja laadukkaat lastenvaatteet tuovat helpotuksen arkeen. Lastenvaatteiden tulee kestää pesua ja kulutusta ja mielellään niin, että ne siirtyvät lapselta toiselle. SataSauman saumat eivät purkaannu, ompeleiden tikit on tehty kestämään käyttöä ja osaava henkilökunta pitää laadun korkeana. Et joudu korjailemaan saumoja tai muita ompeleita. Meillä tehty vaate säästää aikaa ja hermoja.

Haluamme tarjota lastenvaatteita, jotka kestävät ajan kulumista. Emme seuraa viimeisimpiä trendejä orjallisesti, mutta poimimme muotivirtauksista kivoja yksityiskohtia vaatteisiimme. Esimerkiksi lasten frillahelmamekot ovat nyt olleet suosittuja. Kuitenkin myydyimpien tuotteidemme joukossa on paidat ja leggingsit. Pyjamat ovat myös saaneet sydäntä lämmittävän vastaanoton. Vaatteisiin valitut kankaat ja kuosit tekevät tuotteista vielä hauskempia. Meistä hauska on aina muodissa eivätkä lastenvaatteet saa olla tylsiä. Rohkeat värit ja iloiset kankaat tuovat jokaisen hyvälle mielelle.