Suomessa valmistettu pyjama pitää lapsen lämpimänä koko yön

Nukkumatin odottelu on kivaa mieluisassa yöasussa. Näihin hurmaavista kankaista tehtyihin yöasuihin sujahtaa mielellään. Kankaissa seikkailevat söpöt eläimet, prinsessat, ballerinat, kaivinkoneet, autot tai muut kivat kuviot. Kankaat ovat joustavaa trikoota ja niillä on ÖKÖ-TEX merkintä, joka takaa kankaan kemikaalikuorman turvalliseksi lapsellesi. Kankaat valmistetaan Euroopassa.

Ostaessasi meiltä pyjaman voit luottaa siihen, että tuote on oikeasti tehty Suomessa. Takaamme myös sen, että tuote on kunnolla tehty ja kestää pesusta pesuun. Iltaa kohden on ihana pukeutua pehmeään ja mukavaan kaksiosaiseen pyjamaan. Pyjamia löytyy sekä tytöille että pojille. Vauvoille olemme tehneet unihaalareita, joissa on kätevä vetoketju.

Pitkähihaiset ja pitkälahkeiset yöasut ovat suosittuja erityisesti talvikuukausina. Pyjamapaidan pitkät hihat ja pyjamahousujen pitkät lahkeet pitävät pienokaisen lämpimänä koko yön. Yöllä ja erityisesti ilmojen viilentyessä on mukavaa, kun voi pukeutua yöksi lämpimästi. Usein lapset nukkuvat levottomasti ja peitto saattaa sujahtaa suloisen nukkujan yltä pois. Viileyden tunne ei siis herätä ja häiritse lapsosen tuiki tärkeää unta ja vanhemmatkin ehkä saavat nukkua paremmin.

Pienokaisesta on mukavaa herätä aamulla pyjama päällä, sillä aamupalapöytään voi mukavasti hipsiä suoraan sängystä lämmin pyjama päällä. Lapsen ei tarvitse ensimmäisenä alkaa pukeutumaan, ja näin ollen aamu voi olla koko perheellä rauhallisempi. SataSauman korkealaatuisessa pyjamassa voi viettää vaikka pyjamapäivän. Lapsen lähtiessä yökylään isovanhemmille tai kaverin luokse, on kiva pakata mukaan herttainen yöasu.

Lapsille pyjaman voit mukavasti tilata netin kautta, sillä niiden kokomerkinnät perustuvat tuttuun senttimetriseen mittataulukkoon. Pyjamien kuvagallerioista löytyy kokotaulukot, joissa on ilmoitettu valmiin tuotteen mitat. Voit kotona helposti mitata ja verrata mittoja kotona olevaan sopivan kokoiseen vaatteeseen. Yöpuvut on mitoitettu reiluiksi, jotta niiden käyttö olisi lapsesta mahdollisimman mukavaa, mutta mikäli pohdit kahden koon välillä, suosittelemme ottamaan isomman, jotta pyjaman käyttöaika olisi mahdollisimman pitkä.

Erilaisia yöasuja ostetaan runsaasti joululahjaksi, sillä kylmimmät talvikuukaudet ovat silloin edessä. Lahjaksi saatu yöasu voikin olla mukavana kotiasuna joulupyhien ajan sekä muinakin kotipäivinä.

SataSauman verkkokauppa on kotimaisten lastenvaatteiden ystävän luotettava verkkokauppa, josta löydät ihanat, korkealaatuiset vaatteet tytöille ja pojille ja vauvoille.