KESTÄVIÄ KANKAITA, HUOLELLA OMMELTUJA SAUMOJA!

Lastenvaatteemme on ommeltu sinulle, joka etsit vastuullisesti valmistettuja, laadukkaita, värikkäitä sekä yksilöllisiä vaatteita ja arvostat suomalaista käsityötä ja vaateteollisuutta.

Käytämme vauvojen vaatteissa ÖKÖ-TEX -sertifioitua kangasta eli sen kemikaalikuorman on puolueeton taho testannut ja todennut turvalliseksi.

Suomessa valmistettuja vauvanvaatteita

SataSauman lastenvaatteet valmistetaan 100% Suomessa. Ompelimomme sijaitsee Huittisissa, Satakunnassa. Meille on tärkeää, että voimme tarjota korkealaatuisia lastenvaatteita, huolellisesti ommeltuja ja viimeisteltyjä vauvan vaatteita, joissa on kiva olla. Panostamme materiaaleihin ja ulkonäköön, kuitenkaan mukavuudesta yhtään tinkimättä. Haluamme tarjota mukavuutta ja iloa arkeen ekologisesti ja eettisesti, valmistamalla kotimaisia lastenvaatteita. Vauvan vaatteiden suunnittelussa olemme pyrkineet saamaan vaatteista helposti puettavia ja mitoitukseltaan ne ovat reiluja. Meillä valmistetut vauvanvaatteet tuovat iloa arkipäiviin ja kestävät vaativampaakin käyttöä.

Bodeissa on pääntie suunniteltu joustavaksi, jotta vaate on helppo pukea pään yli.

Valikoimissamme on vauvoille myös housuja, joissa on resorit vyötäröllä ja lahkeensuissa.

Vauvan haalareissa on vetoketju, joka lähtee toisesta lahkeesta ja haalarin saa näin kunnolla auki ja vauvan jalat on helppo laittaa lahkeisiin. Vetoketjun päässä kauluksessa on pieni kangaskaitale, jotta vetoketju ei hankaa vauvan herkkää ihoa.