Hurmaavat kotimaiset collegepaidat ja hupparit lapsille

Lasten collegetrikoosta ommellut paidat ovat mukavat ja kivannäköiset lasten päällä. Joustava ja miellyttävä materiaali sekä istuvat leikkaukset tarjoavat hyvän tilan liikkumiseen ja hauskanpitoon. Pusero joustaa mukavasti lapsen touhutessa ja leikkiessä. Hyvästä materiaalista tehty pusero kestää kulutusta rajuimmissakin leikeissä ja mahdollistaa pitkäaikaisen käytön.

Ostaessasi SataSaumassa valmistetun collegen, siinä eivät saumat kierrä eivätkä hierrä. Paita pitää ryhtinsä koko sen käyttöiän. Leikkaamme vaatekappaleet pienissä erissä tarkasti huomioiden kankaan langansuunnan. Vinoon leikatut vaatteet kiertävät! Meillä ei tätä ongelmaa ole. Tämä helpottaa vaatteiden viikkausta, kuivumaan laittamista ja ovat huomattavasti mukavammat päällä ja näyttävätkin tietysti paremmilta.

Käytämme lasten vaatteissa ÖKÖ-TEX -sertifioitua kangasta eli sen kemikaalikuorman on puolueeton taho testannut ja todennut turvalliseksi.

Kankaiden koostumus on 95% puuvillaa ja 5% elastaania. College kangas ei ole kovin paksua vaan miellyttävän ohutta. Ei siis ole jäykkä päällä. Elastaanin ansiosta kangas palautuu venytyksestä hyvin ja kestää käytössä mainiosti. Muistathan, että huuhteluaine saattaa heikentää elastaanin joustavuutta. Suosittelemme huuhteluaineen sijasta ekologisempaa pyykkietikkaa. Ethän myöskään laita lastenvaatteita kuivausrumpuun. Rumpu kuluttaa kangasta turhaan ja usein vaatteet myös kutistuvat rumpukuivauksessa.

SataSauman vaatteet eivät nyppyynny pesussa vaan säilyvät siisteinä pesusta toiseen. Olemme saaneet tosi hyvää palautetta käyttämiemme kankaiden laadusta. Käyttämämme kankaat valmistetaan Euroopassa.

SataSauman hupparien ja collegepaitojen mittataulukon löydät jokaisen tuotteen kohdalta tuotekuvista. Jotta osaat valita ja ostaa oikean koon, kannattaa verrata ja mitata kotona jo olevaan hyvän kokoiseen paitaan. Näin toimiessa näet heti mikä olisi hyvä koko ja vältyt virheostokselta ja palautuksilta.

Huppareissa ja collegepuseroissa kokoja löytyy ihan pienille ja leikki-ikäisille. Pienin valmistamamme koko on 80 cm ja suurin 140cm.

Ompelemme puseroitavain pieniä eriä kustakin kankaasta. Näin saamme tehtyä uniikkeja lastenvaatteita. Tästä johtuen joistakin kuoseista ei löydy enää kokoja. Ja aina emme osaa edes ennustaa mikä on suosittu kuosi tai koko juuri siitä kankaasta.

Lasten colleget ja hupparit ovat monikäyttöisiä ympäri vuoden. Ne on helppo pukea, ovat kauniita päällä eikä mukavuudesta tarvitse tinkiä. SataSauman paidat ovat lapsen vaatteiden perusvaatteita. Niitä on helppo antaa myös lahjaksi ja yhdistää meillä valmistettuihin leggingseihin. Laatua päästä varpaisiin. Erivärisellä housulla saa paidankin näyttämään aivan toiselta, riippuen siitä minkävärisen leggingsin valitsee.

Meille voit tuoda myös oman kankaan, mikäli et löydä valikoimastamme juuri tällä hetkellä sopivaa kuosia tai väriä. Tällöin ompelemme samalla SataSauman kaavalla juuri sinun lapsellesi sopivan cpllegen tai hupparin. Näissä asioissa kannattaa ottaa yhteys suoraan meihin soittamalla tai laittamalla whatsapp-viestin.

Voit aina myös esittää meille toivetta minkälaisesta kankaasta ja minkä värisestä haluaisit saada hupparin tai collegen. Saattaa olla, että pystyisimme toteuttamaan toiveesi. Etsimme jatkuvasti uusia kuoseja ja inspiraatioita. Haluamme tarjota asiakkaillemme vaihtuvan malliston ja asiakkaiden toiveet otamme ilolla vastaan.