Lasten leggingsit

Lasten trikoosta tehdyt leggingsit ovat mukavat ja kivannäköiset lasten jalassa. Joustava ja miellyttävä materiaali sekä istuvat leikkaukset tarjoavat hyvän tilan liikkumiseen ja hauskanpitoon. Ne joustavat mukavasti lasten touhutessa ja leikkiessä. Laadukkaat lasten housut kestävät kulutusta rajuimmissakin leikeissä ja mahdollistavat pitkäaikaisen käytön.

Huomaathan, että ostaessasi SataSaumassa ommellut housut, ne eivät kierrä eivätkä hierrä. Housujen lahkeet eivät kierry, kuten monissa isoissa sarjoissa leikatuissa housuissa. Leikkaamme vaatekappaleet pienissä erissä tarkasti huomioiden kankaan langansuunnan. Lankasuoraan leikatuissa vaatteissa saumat eivät kierrä. Jos kangas ei ole leikatessa lankasuorassa niin saumat kiertyvät helposti. Meillä ei tätä ongelmaa ole. Tämä helpottaa vaatteiden viikkausta ja kuivumaan laittamista sekä housut näyttävät ja tuntuvat paremmalta jalassa.

Käytämme leggingseissä ÖKÖ-TEX -sertifioitua kangasta eli sen kemikaalikuorman on puolueeton taho testannut ja todennut turvalliseksi.

Kankaiden koostumus on 95% puuvillaa ja 5% elastaania. Elastaanin ansiosta kangas palautuu venytyksestä hyvin ja kestää käytössä monin kerroin pidempään kuin 100% puuvillainen trikoo. Muistathan, että huuhteluaine saattaa heikentää elastaanin joustavuutta. Suosittelemme huuhteluaineen sijasta ekologisempaa pyykkietikkaa. Ethän myöskään laita lastenvaatteita kuivausrumpuun. Rumpu kuluttaa kangasta turhaan ja usein vaatteet myös kutistuvat rumpukuivauksessa.

SataSauman vaatteet eivät nyppyynny pesussa vaan säilyvät siisteinä pesusta toiseen. Olemme saaneet tosi hyvää palautetta käyttämiemme kankaiden laadusta. Käyttämämme kankaat valmistetaan Euroopassa.

SataSauman leggingsien mittataulukon löydät jokaisen tuotteen kohdalta tuotekuvista. Jotta osaat valita ja ostaa oikean koon, kannattaa verrata ja mitata kotona jo oleviin hyvän kokoisiin housuihin. Näin tiedät heti minkälaista kokoa housut ovat ja vältyt virheostokselta ja palautuksilta.

Leggingseissä kokoja löytyy ihan pienille ja leikki-ikäisille. Leggingsien suurin valmistamamme koko on 140cm.

Lasten leggingsit eli leggarit ovat todella mukavat olohousut niin kotona kuin koulussa. Päiväkoti-ikäisille leggingsit ovat ihan superhyvät ja käytännölliset. Etenkin tyttöjen leggingsit ovat todella suosittuja juuri niiden vaihtoehtoisten käyttötapojen vuoksi. Ne sopivat mekon alle, tunikoiden kanssa ja ihan tavallisen paidankin kaveriksi. Niiden päälle voi helposti viileinä aikoina pukea toiset housut lämmittämään. Legginsit ovat todella mainiot ja kätevät talvella, jolloin suositaan kerrospukeutumista. Ne käyvät hienosti villahousujen alle sekä ovat todella miellyttävät ulkohaalarin ja ulkoiluhousujen kanssa.

Kokoja löytyy vauvoille ja leikki-ikäisille. Leggingsien suurin valmistamamme koko on 140 cm.

Pienemmillä pojilla leggingsit ovat kiva ja loistava vaihtoehto hoitoon tai päiväkotiin tavallisten pitkien alushousujen sijaan. On coolimpaa olla lämpimissä sisätiloissa siisteissä housumaisissa leggingseissä kuin pitkissä alushousuissa.

Leggingsit käyvät mainiosti kerrospukeutumiseen. Poikien leggingsit ovat usein suunnattu pienemmille pojille, sillä kouluikäiset käyttävät usein mieluiten lasten collegehousuja.

Leggingsit ovat monikäyttöiset ympäri vuoden. Ne on helppo pukea, ovat kauniita päällä eikä mukavuudesta tarvitse tinkiä. SataSauman leggingsit ovat lapsen vaatteiden perusvaatteita. Niitä on helppo antaa myös lahjaksi ja yhdistää kivaan meillä valmistettuun puseroon tai mekkoon. Laatua päästä varpaisiin. Erivärisellä housulla saa paidankin näyttämään aivan toiselta, riippuen siitä minkävärisen leggingsin valitsee.

Meille voit tuoda myös oman kankaan, mikäli et löydä valikoimastamme juuri tällä hetkellä sopivaa kuosia tai väriä. Tällöin ompelemme samalla SataSauman kaavalla juuri sinun lapsellesi sopivat leggingsit, näin onnistuu myös housujen tekeminen pidemmiksi tai lyhyemmiksi. Näissä asioissa kannattaa ottaa yhteys suoraan meihin soittamalla tai laittamalla whatsapp-viestin.

Voit aina myös esittää meille toivetta minkälaisesta kankaasta ja minkä värisestä haluaisit leggingsejä. Saattaa olla, että pystyisimme toteuttamaan toiveesi. Etsimme jatkuvasti uusia kuoseja ja inspiraatioita. Haluamme tarjota asiakkaillemme vaihtuvan malliston ja asiakkaiden toiveet otamme ilolla vastaan.