Hurmaavat kotimaiset paidat lapsille

Lasten trikoosta ommellut paidat ovat mukavat ja kivannäköiset lasten päällä. Joustava ja miellyttävä materiaali sekä istuvat leikkaukset tarjoavat hyvän tilan liikkumiseen ja hauskanpitoon. Trikoopaita joustaa mukavasti lapsen touhutessa ja leikkiessä. Hyvästä materiaalista tehty paita kestää kulutusta rajuimmissakin leikeissä ja mahdollistaa pitkäaikaisen käytön.

Ostaessasi SataSaumassa valmistetun paidan, siinä eivät saumat kierrä eivätkä hierrä. Paita pitää ryhtinsä koko sen käyttöiän. Leikkaamme vaatekappaleet pienissä erissä tarkasti huomioiden kankaan langansuunnan. Vinoon leikatut vaatteet kiertävät. Meillä ei tätä ongelmaa ole. Tämä helpottaa vaatteiden viikkausta, kuivumaan laittamista ja ovat huomattavasti mukavammat päällä ja näyttävätkin tietysti paremmilta.

Käytämme lasten vaatteissa ÖKÖ-TEX -sertifioitua kangasta eli sen kemikaalikuorman on puolueeton taho testannut ja todennut turvalliseksi.

Kankaiden koostumus on 95% puuvillaa ja 5% elastaania. Elastaanin ansiosta kangas palautuu venytyksestä hyvin ja kestää käytössä monin kerroin pidempään kuin 100% puuvillainen trikoo. Muistathan, että huuhteluaine saattaa heikentää elastaanin joustavuutta. Suosittelemme huuhteluaineen sijasta ekologisempaa pyykkietikkaa. Ethän myöskään laita lastenvaatteita kuivausrumpuun. Rumpu kuluttaa kangasta turhaan ja usein vaatteet myös kutistuvat rumpukuivauksessa.

SataSauman vaatteet eivät nyppyynny pesussa vaan säilyvät siisteinä pesusta toiseen. Olemme saaneet tosi hyvää palautetta käyttämiemme kankaiden laadusta. Käyttämämme kankaat valmistetaan Euroopassa.

SataSauman paitojen mittataulukon löydät jokaisen tuotteen kohdalta tuotekuvista. Jotta osaat valita ja ostaa oikean koon, kannattaa verrata ja mitata kotona jo olevaan hyvän kokoiseen paitaan. Näin toimiessa näet heti mikä olisi hyvä koko ja vältyt virheostokselta ja palautuksilta.

Lasten pitkähihainen paita on kesällä mainio suojaamaan ihoa auringolta ja ötököiltä. Viileällä ilmalla pitkähihaista paitaa voi käyttää aluspaitanakin. Ja mikä ettei paita toimi hyvin yöpuseronakin. Laadukkaasti valmistettu paita on hyvännäköinen niin kotona kuin koulussa.

Lasten T-paita on tietenkin kesämenoon mainio, mutta toimii hienosti kerrospukeutumisessa ja aluspaitana. Lyhythihainen paita on miellyttävä myös jumppatunneilla ja muutenkin liikkuessa. Trikoosta valmistettu paita ei hiosta.

Paitoja löytyy 74-140cm kokoisina. Valmistamme paitoja vain pieniä eriä kustakin kankaasta. Näin saamme tehtyä uniikkeja lastenvaatteita. Tästä johtuen joistakin kuoseista ei löydy enää kokoja. Ja aina emme osaa edes ennustaa mikä on suosittu kuosi tai koko juuri siitä kankaasta.

Lasten paidat ovat monikäyttöisiä ympäri vuoden. Ne on helppo pukea, ovat kauniita päällä eikä mukavuudesta tarvitse tinkiä. SataSauman paidat ovat lapsen vaatteiden perusvaatteita. Niitä on helppo antaa myös lahjaksi ja yhdistää meillä valmistettuihin leggingseihin. Laatua päästä varpaisiin. Erivärisellä housulla saa paidankin näyttämään aivan toiselta, riippuen siitä minkävärisen leggingsin valitsee.

Meille voit tuoda myös oman kankaan, mikäli et löydä valikoimastamme juuri tällä hetkellä sopivaa kuosia tai väriä. Tällöin ompelemme samalla SataSauman kaavalla juuri sinun lapsellesi sopivan paidan, koko voidaan räätälöidä juuri sinun lapsellesi sopivaksi. Näissä asioissa kannattaa ottaa yhteys suoraan meihin soittamalla tai laittamalla whatsapp-viestin.

Voit aina myös esittää meille toivetta minkälaisesta ja minkä värisestä kankaasta haluaisit paidan. Saattaa olla, että pystyisimme toteuttamaan toiveesi. Etsimme jatkuvasti uusia kuoseja ja inspiraatioita. Haluamme tarjota asiakkaillemme vaihtuvan malliston ja asiakkaiden toiveet otamme ilolla vastaan.